Vi benytter​

​Lakskader udbedres på Vestsjælland

​En lakskade kan, udover at være skadelig for køretøjet, være til stor gene og frustration hos de fleste bilejere.

Hos Nykøbing Autolakering har vi stor erfaring med alle typer lakskader på såvel personbiler som motorcykler, og vi tager os af skaden effektivt, professionelt og med garanti for kvalitet.

Professionel håndtering

Selv det mindste stenslag i lakken eller ridse fra en parkeringsskade kan være skadelig og medføre rust i løbet af kort tid på køretøjet. Derfor er det vigtigt, at der bliver taget hånd om lakskaden hurtigst muligt.

Hvad end der er tale om større eller mindre lakskader eller skader i glasfiber, fælge eller metallet, er dit køretøj i trygge hænder hos Nykøbing Autolakering.

Vi tager os af skaden med stor grundighed og tager os ligeledes af hele processen, såfremt der er tale om en forsikringsskade.

Det betyder, at vi står for dialogen med taksaktor og kontakten med forsikringsselskabet, så du som kunde ikke skal bekymre dig om den uoverskuelige proces og det besværlige papirarbejde, disse lakskader kan medføre.

Det bedste værktøj og produkter til lakskader

Hos Nykøbing Autolakering bruger vi kun de bedste produkter og værktøj på markedet for at sikre vores kunder et tilfredsstillende og holdbart resultat i højeste kvalitet.

Vi bruger blandt andet specialbyggede kameraer, der gør, at vi kan justere os ind på den helt rigtige lakfarve på køretøjet. På den måde kan vi garantere, at lakskader bliver repareret med den rigtige farvekode for det mest optimale resultat.

Kontakt os gerne på telefon 51 50 91 84, hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med lakskader, eller kom ind forbi vores værksted i Nykøbing Sjælland med dit køretøj – vi garanterer et smukt resultat.

​Kontakt os for tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om beskyttelse og lakering af bilen, eller du vil have et godt tilbud. Vi svarer så hurtigt som muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundeudtalelser​

​Har lige været til syn med min Audi og der var stor ros fra synshallerne for den udførte undervognsbehandling.

- Merete Møller

Verdens klasse service, fleksibilitet og pris!

Særdeles veludført malerarbejde på min Ford Mustang 67´

Hermed mine bedste anbefaling!

- Casper Rønn

Fik lakeret min racer - et fantastisk resultat, jeg er meget tilfreds! Mine bedste anbefalinger til Brian/Nykøbing Sj. Autolakering

- Line Tatjana Jensen

​Super god faglig behandling og leverancer i høj og tilfredstillende kvalitet

- Finn Klement

​Nykøbing Autolakering

CVR: 30402456

Find os på

Marsvej 12, 4500 Nykøbing Sjælland

Find vej med Google Map her »

Kontakt os på​

Telefon: 51 50 91 84

E-mail: info@nyk-autolak.dk

Følg os på Facebook​

Vi er medlem af​

​Vi benytter