NyKøb-Auto-Subslider-Profil

PROFESSIONEL HÅNDTERING AF LAKSKSADER

Udbedring af lakskader, rustbehandling, maling af køkkenlåger og andet

Profil2019-02-07T13:28:17+00:00

Profil

Hvem er vi?

Brian Johansen

Ejer/indehaver siden 2007

  • Autolakerer med 18 års erfaring i autolakering
  • Mercasol-tekniker med 8 års erfaring

Jesper Skovshoved

Autolakerer og undervognsbehandler

  • Mercasol-tekniker med 8 års erfaring inden for rustbehandling
  • Klargøringsmand inden for autobranchen med 8 års erfaring

KONTAKT OS FOR TILBUD

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om beskyttelse og lakering af bilen, eller du vil have et godt tilbud.

Vi svarer så hurtigt som muligt.

Privat og erhverv

Autolakering & Mercasol-center Nykøbing Sjælland er et dynamisk auto- og malerværksted, der gennem årene har løst opgaver inden for alle genrer af faget. Siden 2007 har vi serviceret kunder på hele Vestsjælland med opgaver inden for rustbehandling, autolakering, lakskader og industrilakering.

Vi arbejder med personbiler og hjælper typisk privatkunder, der skal have udbedret en forsikringsskade i forbindelse med lakskader, ligesom vi også udfører mange opgaver inden for industrilakering og maling af køkkenlåger.

Derudover samarbejder vi med lokale autoriserede værksteder, der søger en dygtig autolakør og et professionelt malerværksted.

Ring til os

Malerværksted med stor faglig stolthed

Som fagudlært vognmaler lægger vi en stor ære i at levere et professionelt arbejde i højeste kvalitet – og det er vi stolte af.

Vi stræber altid efter at være opdaterede på den nyeste teknologi og viden i branchen. Derfor opdaterer vi os løbende med alle de rette kurser, det bedste værktøj og de nyeste og bedste produkter på markedet for derigennem at kunne leve op til vores kunders forventninger. På den måde kan vi også selv stolt stå inde for hver opgave, vi udfører.

Så søger du et auto- og malerværksted, der leverer et professionelt og ordentligt arbejde til fornuftige priser, er Nykøbing Autolakering den helt rette at vælge.

Kontakt os gerne på telefon 59 91 28 29 for yderligere information, eller kom ind forbi vores malerværksted i Nykøbing Sjælland og få en snak om din opgave.