NyKøb-Auto-Subslider-Køkkenlåger

PROFESSIONEL HÅNDTERING AF LAKSKSADER

Udbedring af lakskader, rustbehandling, maling af køkkenlåger og andet

Lakering af køkkenlåger2019-02-07T13:28:17+00:00

Lakering af køkkenlåger på Sjælland

Forny udseendet af køkkenet og dine møbler

Et gammelt køkken fra 70’erne kan sagtens stadig være et godt køkken, selvom det ser slidt og gammelt ud. Disse køkkener kan ofte have mange leveår i sig endnu – men det er ikke altid, at farven på låger og skuffer er til at leve med – ligesom økonomien ikke altid kan bære en hel udskiftning af køkkenet.

Med en lakering af køkkenlåger og -skuffer kan selv det ræddeligste køkken blive smukt at se på, og ofte kan det bedre betale sig frem for at skifte alle lågerne ud med nye.

Hos Autolakering & Mercasol-center Nykøbing Sjælland har vi stor erfaring med køkkenlågemaling, og vi udfører lakering af overflader i alle materialer – fra massivt træ til højglans.

Ring og hør mere

Fordele ved lakering af køkkenlåger

Udover at spare penge ved lakering af køkkenlåger fremfor at købe nyt køkken, er det også en fordel at male fremfor at udskifte lågerne med nye. På denne måde er du nemlig garanteret, at lågerne passer i størrelsen, og du er fri for at skulle bruge tid og penge på at tilpasse dem.

Derudover er det en klar fordel at få os til at sprøjtelakere dine køkkenlåger frem for selv at male dem, da resultatet på ingen måde kan sammenlignes med en professionel udførelse.

Vi rådgiver dig til den rigtige løsning

Vores ekspertise på området er stor, og vi rådgiver og vejleder dig naturligvis, så du ikke foretager forkerte valg. Vi melder også klart ud, hvis det rent økonomisk ikke kan betale sig for dig at få udført lakering af dine køkkenlåger.

Vi lakerer også møbler

Udover at lakere køkkenlåger og -skuffer, har vi stor erfaring med at lakere diverse møbler som:

  • Stole og borde
  • Reoler, hylder og skabe
  • etc.

Vi har derudover også mulighed for at hjælpe med generel boligrenovering, med lakering af f.eks. døre og vindueskarme.

Lakering på værksted eller i boligen

Vi udfører sprøjtelakeringen på vores malerværksted i ​Nykøbing Sjælland og kan også komme hjem til dig, såfremt det er nødvendigt. Ligesom vi naturligvis også tilbyder vores hjælp med at skille det hele ad og sætte det op igen.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 59 91 28 29, hvis du ønsker at vide mere om maling af køkkenlåger. Du skal også være mere end velkommen til at skrive til os, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

Skriv til os

KONTAKT OS FOR TILBUD

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om beskyttelse og lakering af bilen, eller du vil have et godt tilbud.

Vi svarer så hurtigt som muligt.