Vi benytter​

​DIT LOKALE MALERVÆRKSTED PÅ VESTSJÆLLAND

Nykøbing Autolakering er et dynamisk auto- og malerværksted, der gennem årene har løst opgaver inden for alle genrer af faget.

Siden 2007 har vi serviceret kunder på hele Vestsjælland med opgaver inden for rustbehandling, autolakering, lakskader og industrilakering.

Privat og erhverv

Vi arbejder med personbiler og hjælper typisk privatkunder, der skal have udbedret en forsikringsskade i forbindelse med lakskader, ligesom vi også udfører mange opgaver inden for industrilakering og maling af køkkenlåger.

Derudover samarbejder vi med lokale autoriserede værksteder, der søger en dygtig autolakør og et professionelt malerværksted.

​Malerværksted med stor faglig stolthed

Som fagudlært vognmaler lægger vi en stor ære i at levere et professionelt arbejde i højeste kvalitet – og det er vi stolte af.

Vi stræber altid efter at være opdaterede på den nyeste teknologi og viden i branchen. Derfor opdaterer vi os løbende med alle de rette kurser, det bedste værktøj og de nyeste og bedste produkter på markedet for derigennem at kunne leve op til vores kunders forventninger. På den måde kan vi også selv stolt stå inde for hver opgave, vi udfører. Så søger du et auto- og malerværksted, der leverer et professionelt og ordentligt arbejde til fornuftige priser, er Nykøbing Autolakering den helt rette at vælge.

Kontakt os gerne på telefon 51 50 91 84 for yderligere information, eller kom ind forbi vores malerværksted i Nykøbing Sjælland og få en snak om din opgave.

Uddannelses-beviser

​Kontakt os for tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om beskyttelse og lakering af bilen, eller du vil have et godt tilbud. Vi svarer så hurtigt som muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundeudtalelser​

​Har lige været til syn med min Audi og der var stor ros fra synshallerne for den udførte undervognsbehandling.

- Merete Møller

Verdens klasse service, fleksibilitet og pris!

Særdeles veludført malerarbejde på min Ford Mustang 67´

Hermed mine bedste anbefaling!

- Casper Rønn

Fik lakeret min racer - et fantastisk resultat, jeg er meget tilfreds! Mine bedste anbefalinger til Brian/Nykøbing Sj. Autolakering

- Line Tatjana Jensen

​Super god faglig behandling og leverancer i høj og tilfredstillende kvalitet

- Finn Klement

​Nykøbing Autolakering

CVR: 30402456

Find os på

Marsvej 12, 4500 Nykøbing Sjælland

Find vej med Google Map her »

Kontakt os på​

Telefon: 51 50 91 84

E-mail: info@nyk-autolak.dk

Følg os på Facebook​

Vi er medlem af​

​Vi benytter