NyKøb-Auto-Subslider-Lakskaber

PROFESSIONEL HÅNDTERING AF LAKSKSADER

Udbedring af lakskader, rustbehandling, maling af køkkenlåger og andet

Lakskader2019-02-07T13:28:17+00:00

Lakskader og forsikringsskader

Vi garanterer kvalitet

​En lakskade kan, udover at være skadelig for køretøjet, være til stor gene og frustration hos de fleste bilejere.

Hos Autolakering & Mercasol-center Nykøbing Sjælland har vi stor erfaring med alle typer lakskader på såvel personbiler som motorcykler, og vi tager os af skaden effektivt, professionelt og med garanti for kvalitet.

Professionel håndtering af skader

Selv det mindste stenslag i lakken eller ridse fra en parkeringsskade kan være skadelig og medføre rust i løbet af kort tid på køretøjet. Derfor er det vigtigt, at der bliver taget hånd om lakskaden hurtigst muligt.

Hvad end der er tale om større eller mindre lakskader eller skader i glasfiber, fælge eller metallet, er dit køretøj i trygge hænder hos os. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og har samtidig en del samarbejdsaftaler med andre automekanikere, så du kan, uden problemer, sagtens komme forbi vognmaleren med det samme.

Find vores værksted

Vi hjælper med alle former for forsikringsskader

Udover lakskader på køretøjer, tager vi os også af andre skader som:

  • Udskiftning af kofangere
  • Udskiftning af døre
  • Etc.

Vi tager os af skaden med stor grundighed, og vi tager os ligeledes af hele processen, såfremt der er tale om en forsikringsskade. Det betyder, at vi står for dialogen med taksaktor og kontakten med forsikringsselskabet, så du som kunde ikke skal bekymre dig om den uoverskuelige proces og det besværlige papirarbejde, disse forsikringsskader kan medføre.

Vi tager os af lakskader og andre forsikringsskader, der sker på dit køretøj

Vi benytter de bedste værktøjer og produkter

Hos Autolakering & Mercasol-center Nykøbing Sjælland bruger vi kun de bedste produkter og værktøj på markedet for at sikre vores kunder et tilfredsstillende og holdbart resultat i højeste kvalitet.

Vi bruger blandt andet specialbyggede kameraer, der gør, at vi kan justere os ind på den helt rigtige lakfarve på køretøjet. På den måde kan vi garantere, at lakskader bliver repareret med den rigtige farvekode for det mest optimale resultat.

Kontakt os med det samme

Kontakt os gerne på telefon 59 91 28 29, hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med lakskader, eller kom ind forbi vores værksted i Nykøbing Sjælland med dit køretøj – vi garanterer et smukt resultat. Du skal også være velkommen til at skrive til os, så vil vi besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Skriv til os

KONTAKT OS FOR TILBUD

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om beskyttelse og lakering af bilen, eller du vil have et godt tilbud.

Vi svarer så hurtigt som muligt.